MINUN PERHEILONA

PERHEilona_Heidi_Hammarberg_14.jpg

Ihailin pienenä tyttönä lähipiirissäni aikuisia, jotka tekivät töitä lasten ja lapsiperheiden parissa. Tiesin, että isona minäkin haluaisin tehdä niin. Olen koko urani vähitellen syventänyt opintojani ja työkokemustani lähihoitajasta ratkaisukeskeiseksi perhevalmentajaksi.

Sain lopullisen sysäyksen auttaa perheitä tässä PERHEilonan muodossa, kun kävin itse läpi eron. Silloin istuin lamaantuneena tietokoneen edessä, ja googlasin ”Apua ero tulee”. Haluan tarjota perheille matalan kynnyksen palvelua, johon ei tarvita lähetteitä, tai joka on helposti saatavilla, ilman viiveitä.

 

Toivon kaikkien perheiden tietävän, ettei vaikeissa tilanteessa tarvitse jaksaa yksin, eikä apua tarvitse pyytää vasta, kun voimavarat ovat jo loppuneet. Haluan olla perheiden tukena niin pienissä kuin isoissakin ongelmissa. On kyse sitten arjen rutiinien järkeistämisessä, teini-ikäisen ja vanhemman kommunikaatiokatkoksesta tai erotilanteesta.

 

Olen koulutukseltani lähihoitaja (lasten-ja nuorten koulutusohjelma) ja RAPEVA® ratkaisukeskeinen perhevalmentaja. Olen noin 10 vuotta tehnyt töitä lasten ja lapsiperheiden kanssa. Olen ollut mukana luomassa vaasalaiselle InMedille perheiden tarpeisiin vastaavaa InFamily-toimintaa, toiminut yrittäjänä varhaiskasvatusyksikössä ja työskennellyt lastensuojelussa.

Olen myös vauvahieronnan ohjaaja sekä opiskellut avoimessa yliopistossa terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä opintoja. Olen lisäksi ensi- ja turvakodilla ollut Doula-synnytystukihenkilönä tuleville äideille.

OTA YHTEYTTÄ

Palvelen asiakkaitani toimistollani Vaasassa.

Pidän vastaanottoa Helsingissä Mommy&Me:n tiloissa Kulosaaressa ja Erottajalla.
Mommy&Me verkkoajanvaraus

 

Kulosaari
Kulosaaren puistotie 42 
00570 HELSINKI

 

Erottaja
Erottajankatu 9 B, sisäpiha
00130 HELSINKI 

Kiitos, viestisi on onnistuneesti lähetetty.