PERHEilona_perhevalmentaja_Heidi_nuori_lapsi_askarrella.jpg

PERHEVALMENNUS

Kokemus arjen ahtaudesta on tuttua lapsiperheissä. Lapset tuovat sinulle suurimman ilon, jonka ihminen voi kokea, mutta joskus voivat jättää myös ilman happea ja omaa tilaa. Vaikeista tilanteista läpi selviytymistä ja ratkaisujen löytämistä voi oppia.

 

Ratkaisukeskeinen perhevalmennus on palvelu perheille, jotka tarvitsevat tukea arjen toimivuuteen. Tulen käymään kotonanne tai tapaamme luonani, ja yhdessä perheen kanssa käymme läpi huolenaiheet sekä sovimme keinot, aikataulut ja tavoitteet arjen helpottamiseksi.

 

Perhevalmennus koostuu tunnin tapaamisesta valmentajan kanssa. Ensimmäisellä tapaamiskerralla (poikkeuksena 1,5 h) kartoitetaan perheen tilanne, sovitaan yhdessä valmennuksen raamit ja valmennuksen pituus. Valmennuksiin voi osallistua vain toinen perheen vanhemmista, vanhemmat yhdessä tai koko perhe. Olen tottunut myös työskentelemään luottamuksellisesti lasten kanssa, ja onnistun usein löytämään yhteyden lapseen vaikeissakin tilanteissa. Ratkaisukeskeisessä valmennuksessa keskitytään löytämään perheen vahvuudet aikaisemmista onnistumisista ja vahvuuksista, sekä tuodaan käyttöön piilevät voimavarat, ja lisätään myönteisiä kokemuksia.

Perhe_MommyMe.png

Perheen äiti

"Aivan ihana ihminen, niin empaattinen ja lämminhenkinen, heti tuli tunne että olemme hyvissä, asiantuntevissa käsissä. Tuntui että samantien löytyi yhteinen sävel ja Heidi ymmärsi millaista apua tarvitsemme. Häneltä sai neuvoja ja ideoita asiaan kuin asiaan. Nopea löytämään ratkaisuja ja tarttui heti toimeen. Heidi on ollut meidän perheelle pelastus, tuki ja turva suurella sydämellä <3 En voi muuta kun suositella lämpimästi kaikille :)"

TAPAAN PERHEITÄ ERILAISISSA TILANTEISSA

Sovi tapaaminen soittamalla, ottamalla yhteyttä sähköpostilla tai Facebookissa.

RUTIINIA JA RAAMEJA RUUHKAVUOSIIN

Tapaamisissa käydään yksilöllisesti läpi perheen arjen solmukohdat ja tarpeet - miten arkea voisi helpottaa. Sopii perheille, jotka painivat tasapainotellakseen lasten hoidon, työn, harrastusten kanssa, ja hakemaan selvyyttä, kun arki ei vastaa odotuksia.

PERHEilona_aiti_kiire_lapset.jpg
PERHEilona_perhevalmentaja_Heidi_mies_lomake.jpg

ERO TULEE, APUA MITEN SELVIÄN?

Tapaamiset on tarkoitettu eroperheille, jotka ovat juuri päätyneet eroamaan, yrittävät löytää uutta arkea eron jälkeen tai kaipaavat tukea kipeään eroon. Tapaamisissa käydään läpi, mistä palasista uusi arki koostuu, miten lapset jaksavat, mitä tukihakemuksia tulisi huomioida ja millä voimavaroilla vanhemmat jaksavat eteenpäin.

TUKEA TAAPEROLLE, KANNUSTUSTA LAPSELLE

Tapaamiset on tarkoitettu perheille, joilla on ongelmia saada kontaktia lapseen, lapsella on vaikeita uhmakohtauksia tai yhteiselossa on muita hankaluuksia. Tapaamiset rakennetaan tarpeiden mukaan koko perheelle, tai erikseen vanhemmille ja lapselle. Minulla on käytössä useita luovia työkaluja päästä sisälle sulkeutuneiden lasten mielimaailmaan. Yhdessä vanhempien kanssa suunnitellaan, mikäli lisätuki on lapselle tarpeen – esim. perheneuvola, psykologi tai muu tukitoiminta.

PERHEilona_perhevalmentaja_Heidi_sylissa_aiti_tytar_saippuakupla.jpg
PERHEilona_perhevalmentaja_Heidi_nuori_valokuvaus.jpg

KESKUSTELUA JA YMMÄRRYSTÄ TEINIEN JA VANHEMPIEN VÄLILLE

Teini-ikä on lapselle valtava kehitysvaihe, jossa teinit haluavat ottaa enemmän vastuuta, ja itsenäistyä vanhemmistaan. Joskus kommunikaatio nuoren kanssa on vaikeaa, eikä yhteistä ymmärrystä löydy edes arkisten asioiden ratkaisemiseen. Tarkoituksena on löytää kadotettu keskusteluyhteys, ja tukea nuorta vaikeassa elämänvaiheessa.

UUSPERHEEN ROOLIT JA JÄRJESTELYT

Tarkoitettu uusperheille, joissa äiti- tai isäpuolen rooliin sopeutuminen tuntuu vaikealta. Myös perheille, joissa aikuisten ja lasten välillä on ylitsepääsemättömiä riitoja.

PERHEilona_perhe_viltilla_lapsi_nuori_vanhemmat.jpg

UNELMASTA URAKSI -VALMENNUS

Muutos elämässä pysähtyy usein epäilyyn ja epäselviin tavoitteisiin. Joskus tuntuu, että muiden ja omat epäilyt saavat vallan omasta motivaatiosta, tai arki vain puskee päälle. Olen tehnyt Unelmasta uraksi -valmennuksen avuksi sinulle. Tahdon olla sinun tsemppaajasi, auttaa sinua saavuttamaan unelmasi ja hahmotamaan, mitä unelmasi eteen pitää tehdä. Kevään Unelmasta uraksi -valmennuksessa tarkistamme nykyisen tilanteesi monesta näkökulmasta, ja teemme unelmista selkeitä tavoitteita. Tuen sinua läpi muutoksen. 

 

Valmennusohjelmassa tapaamme henkilökohtaisesti 4 kertaa, ja valmennuksen hinta on 199€.

HINNASTO

Vastaanotto Vaasassa 60€

Vastaanotto Helsingissä 65€

Skype-vastaanotto 60€

Palvelu räätälöidään aina perheen tarpeisiin sopivaksi.